Rutes

Ruta de la flor rosa del presseguer

Aitona

Si vens entre setmana, gaudirem d’una ruta guiada pels camps amb flor, amb posterior visita guiada pel nucli antic d’Aitona per conèixer els espais i les llegendes més populars del municipi.

Ruta de la floració de l’Aiguabarreig

La Granja d’Escarp

Moltes vistes panoràmiques al Balcó del Segre, on observarem l’horta i el meandre del riu, i a la Florida, que se situa a la vall florida de Cavero. També ens aproximarem als cultius i als arbres al Mas de Pedra, on ens explicaran …

Un Pom de Blanc

Montoliu de Lleida

Entre camps de perers en flor, caminarem per la vora de canals i séquies, veritables camins de l’aigua, que han estat el motor de desenvolupament d’aquest territori. En el transcurs de la ruta, trobarem …

La flor a Seròs

Seròs

Observarem els grans contrastos entre les zones de regadiu i secà, on no arriba aigua que no sigui de la pluja. D’altra banda, als camps de fruiters, gaudirem de les plantacions florides a l’espera de la pol·linització al peu del Montmaneu.

Soses en flor

Soses

En primer lloc, apreciarem les vistes panoràmiques dels camps florits i del riu Segre des de l’elevat Puntal de l’Aubet, per arribar-nos, tot seguit, a un típic mas lleidatà envoltat de presseguers i les seves flors.